VÅR MISSION!

Vi stöder våra missionärer genom att bedja för dem och ekonomiskt, det är en rik välsignelse för vår församling att evangelisera även i andra länder.

ARGENTINA:

I Argentina arbetar Anita o Göran Jansson sedan många år med att ge evangelium till de platser som inte andra har nått tidigare då de har legat där det inte finns farbara vägar. Ibland har Göran fått rida på en åsna för att komma fram och sprida evangelium.

Från hemsida Barn i Anderna:

Föreningen Barn i Anderna bildades 1986. Dess ändamål är att förmedla hjälp i form av kontanta medel till evangelisation och barnhjälpsarbete som bedrivs i Argentina. Arbetet utförs genom föreningen Tus Amigos, där kontakten är missionärsparet Anita och Göran Jansson. Anita leder arbetet. Barn i Anderna arbetar helt ideellt och administrationskostnaderna är ett par procent av insamlade medel (websida,trycksaker). Genom att man har personliga kontakter med de människor som utför arbetet med att förmedla och fördela gåvorna i Argentina vet man att pengarna kommer till bästa nytta.

SENEGAL:
Sedan 2014 stöder vi även mission i Senegal och det är otroligt att vi får vara med och ge evangelium till det område som kallas 10-40 fönstret och där bor
60 % av jordens befolkning, det vill säga över 3 miljarder människor. Centrena för de tre stora världsreligionerna islam, hinduismen och buddismen finns alla lokaliserade inom 10-40 fönstret.
I Senegal är 94% muslimer och Jules Kazura med sin hustru Marie Josee och flickorna Joannah (2007) och Joella (2008) arbetar där.

Går gärna in på deras hemsida och läs om arbetet de utför genom undervisning speciellt för unga individer och även då de besöker fängelset.

https://kazurafamily.wordpress.com
 

Stöd Missionsarbetet

Genom ditt stöd då du ber för vårt missionsarbete och även hjälper till ekonomiskt är du med om att effektivt hjälpa medmänniskor till ett förändrat liv.

Swischa gärna din gåva till Filadelfiaförsamlingen, Högsby:
123 495 79 08

Eller Bankgiro: 5590-7802.